Ahad, 28 Jun 2009

GEMBIRA CAMPOQ SEDIH

Bulan June dah nak sampai penghujung dah. Wow orang putih kata what a month..macam2 yang berlaku...Yang menggembirakan adalah sokongan keluarga dan kawan-kawan. Seronoknya kerja kat sini lah memang semata-mata kerana kawan-kawan ...dan sedih sebab 2,3 orang kawan2 yang dah berhenti...Untuk Ju huhuuh Kak Pah rindu...lah...huhuhuuh dah tak der kawan sepengumpatan..ahaks..Dan kepada bakal2 guru pendidik anak bangsa..I wish U all the best...chase your dreams ...Yang gembira juga bila dapat "kawan" baru nun jauh di selatan ..luv u and miss u all the time.
Sedih , sedih...sedih kerana terpaksa membuat keputusan untuk menamatkan sebuah ikatan...dah tak boleh lagi nak teruskan..kami dah macam orang asing...dah ada kehidupan masing-masing. Sedih kerana masih dibelengu masalah kewangan tak kesudahan..tapi di kala kesusahan, syukur dan paling penting gembira kerana ada kawan-kawan rapat dan keluarga yang sudi membantu.
Sedih campuq gembira itulah rentak kehidupan...tapi syukur diberi kekuatan untuk menjalani hari-hari yang mendatang. Dengan kesedihan yang dialami semoga lebih menghargai setiap detik-detik yang menggembirakan..bak kata mummy aku Datin Meletop Normala kita hidup sekali jer kenapa nak dok sedih cam tu selalu..rugi...Yes mummy as always u are so right...