Sabtu, 12 Mei 2012

Sesi kareoke semasa Training kelaasssssssssss

Salam hujung minggu...!!!


Cek Pah just nak kongsi 1 aktiviti baru yang Cek Pah buat masa Training Jumaat lepas..bukan apa nak hilangkan mengantuk selepas lunch dan merapatkan silaturrahim para peserta.. dan meng happening suasana...kelasssssssssss!!!!


Apa lagi mestilah hobi kegemaran Cek Pah iaitu menyanyi...aka kareoke..gaya bebas...tak payah pakai mikrofon pun nak runtuh Semua House tau...


Kenapa Cek pilih menyayi...berdasarkan kepada pengalaman dan pengamatan Cek Pah terhadap rakan-rakan di careline...mereka yang suka menyanyi mempunyai tone suara yang lebih menarik semasa menjawab panggilan talipon dari customer...  


Seorang contohnya adalah ex-agent merangkap BFF Miss J bukan nama sebenar...siap masuk Careline Idol lagi tapi belum rezeki untuk menang..


Lagi satu Cek Pah gunakan nyayian untuk mengimprovekan (please don follow this language k)..sebutan bahasa Inggeris kerana Cek Pah pilih lagu-lagu yang Cek Pah rasa liriknya mempunyai grammer dan sebutan yang bagus.


Sedih plak tak ambil gambar masa ni....heheh anyway list lagu yang dinyanyikan:


1) Aplogize
2) White Flag


Dan satu lagu wajib Cek Pah kalau berkareoke...


Salam Untuk Kekasih....


Dan yang paling yoyo oooo adalah diri Cek Pah sendiri ...siap fight chorus siapa leh tarik lagi tinggi....ohhhh sungguh Cek Nam !!!!
I had a crazy wonderful time!!!!


Live happy!!!!